woensdag 8 oktober 2014

Delft: een prachtige studentenstad

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, heb ik het voorrecht om in de mooie stad Delft te mogen wonen. Afgelopen zaterdagmorgen was de lucht strakblauw en scheen de zon, een perfect moment om erop uit te gaan en jullie de stad waar ik woon te laten zien!

 Oostpoort
 Het Blauwe Hart van Delft
 De markt en het stadhuis
 De nieuwe kerk
 Oude Langendijk


 De Markt

 Het stadhuis
 De nieuwe kerk
 Antiekmarkt op de Hippolytusbuurt
 De oude (scheve) kerk


Beestenmarkt (de leukste terrassen!)

Een aantal leuke plekjes in Delft:
*La Cubanita, tapas op de Beestenmarkt. Je kunt hier zeven dagen per week onbeperkt tapas eten voor een vaste prijs. Ook schenken ze ontzettend lekkere sangria. Een aantal specialiteiten: Manchego met vijgenchutney, gevulde paprika, dadels met spek, gevulde champignons, met knoflook gebakken garnalen, Catalaanse mosselen, gebakken roodbaars, gepaneerde geitenkaas met honing en met paella gevulde paprika's. Ik ben hier met een paar vriendinnen wezen eten en het was een ontzettend gezellige avond! Reserveren doe je hier: www.lacubanita.nl

*Het Konings Huys, een prachtig terras op de Markt. Ik ben hier met een vriendin wezen lunchen op een zonnige dag. Op de lunchkaart staan verschillende lekkere broodjes en ook pannenkoeken, uitsmijters, salades en soepen. Erg leuk voor de lunch en het belooft veel goeds voor een avondje uiteten! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten